Didi Kempot Mendem Kangen

Didi Kempot Mendem Kangen Lirik

Download Cepat Dengan Aplikasi

Name:Didi Kempot Mendem Kangen Lirik
Genre:Unknown
Date:05 January 2016
Duration:00:05:18
View:158.7K
Like:580
Dis Like:26
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

Lirik Jawa
Didi Kempot Mendem Kangen Lirik

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan wengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Senadyan sak kedip wis marem atiku


Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnoku
Mendem kangen pengen ketemu
Senadyan sedelo wis adem atiku
Senadyan sedelo wis adem atiku..


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: